Колеги имам следния проблем: Мигачите както си работят, започват да мигат по-бавно ,после изведнъж спират после пак започват и така..... докато спрат изобщо, и след известно време пак поработят нормално ....и така това се повтаря.Същото се отнася и за авариините светлини. Къде се намира релето за мигачите ? И дали е от него.
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с мигачите
Collapse
X
-
Спокойно, аз се класирам в първите 3 актуални теми за деня
Клапанчето на чистачките, лампата на еърбега светна ей така от нищото и мигачи нямам, но за сметка на последното всички ме "благославят" по светофаритеsigpic
Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200
Comment
-
Първоначално публикувано от crashtestКолеги, за мигачите.. Има едно реле под волана до лостчето за мигачите.. при мен е синьо на цвят! Вижте го, почистете клемите и пръснете с контактен спрей.. при мен така се оправиха...ще го видя мерсаж
Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
И моят случай е същия.вчера ходих на майстор - гледа чуди се оказа се че релето работи, не е за смяна, буксите били о.к., обаче под волана някъде кабелите не дават контакт.Взе една дебела хартия и я набута между пластмасата и кабелите под волана и взе че светна мигача.156 1.8 TS '98
Comment
Comment